Do čvrstih grudi u pet koraka – bez estetske hirurgije!

Do čvrstih grudi u pet koraka – bez estetske hirurgije!

January 11, 2018 , In: Lepa , With: No Comments
4

Da biste svom poprsju vratili punoću i neodoljiv izgled, odvojte bar pola sata dnevno za negu, vežbe, hidroterapiju i masažu ledom

Ukoliko želite da vam grudi budu bujnije, čvršće i zavodljivije, problem možete rešiti u nekoliko jednostavnih koraka. Osim izbalansirane ishrane, od pomoći vam može biti fizička aktivnost: duge šetnje i prsno plivanje, vežbe za grudi, prirodne maske, masaža ledom, tuširanje hladnom vodom…

Ovo, zaista pomaže!

  1. Sedite pred ogledalo, spojte dlanove u visini grudi, ispravite leđa i snažno pritiskajte dlanom o dlan. Ovu vežbu radite najmanje 30 puta dnevno da bi vam mišići ispod grudi bili savršeno zategnuti.
  2. Stanite uspravno, ispravite leđa, a noge raširite u visini kukova. Levim dlanom obuhvatite desnu nadlakticu, desnim dlanom levu, čvrsto stisnite nadlaktice – tako da osetite zatezanje grudnih mišića, a onda brojte do petnaest. Popustite pritisak i izbrojte do deset. Vežbu ponovite 30 puta.
  3. Dve plastične litarske boce napunite vodom. Raširite noge u visini kukova i lagano ih savijte u kolenima. Uzmite flaše, raširite ruke, savijte ih u laktovima i podignite tako da budu pod pravim uglom. Potom ih pomerajte prema grudima. Vežbu ponovite 30 puta.
  4. Ispružite ruke i dlanovima se oslonite na zid, pa ga 15 sekundi gurajte što jače možete. Opustite se i olabavite ruke. Ponovite vežbu 30 puta.

A dok se tuširate…

Naizmenično tuširanje toplom (oko 37 stepeni C) i hladnom (od 22 do 23 stepena C) vodom poboljšava cirkulaciju, usled čega koža i tkivo grudi postaju znatno čvršći.

Deset minuta masirajte dojke hladnom vodom u smeru kazaljke na satu. Na taj način  grudi “rade gimnastiku”, a hladna voda zateže tkiva.

Pravilno se negujte

Grudi nemaju sopstvenu muskulaturu – pridržavaju ih slabi ligamenti i koža kojom su obložene. Zato ojačajte grudne mišiće, hidrirajte kožu i potrudite se da bude što elastičnija i mekša. Posle svakog tuširanja namažite dekolte losionom kako biste održali vlažnost kože i vratili joj blistav izgled. Kada birate preparat za negu grudi, vodite računa o tome da sadrži vitamine A, B5 , C, i E, jer hidriraju epiderm i stvaraju omotač koji pomaže koži da razvije funkciju prirodnog grudnjaka.

Piling i maska protiv bora

Pomešajte kašiku kukuruznog brašna i malo vode, a zatim tu mešavinu nanesite na grudi i umasirajte kružnim pokretima, izbegavajući deo oko bradavica. Na kraju smesu isperite vodom.

Kada na grudima primetite prve bore, pokušajte ih ublažite maskom od krompira: skuvajte krompir, prepolovite ga i izgnječite viljuškom. Dodajte čajnu kašičicu meda i 50 ml bademovog ulja, nanesite na kožu i ostavite da deluje 20 minuta.

Pravilno držanje

Da bi grudi bile lepe, veoma je važno da imate pravilno držanje. Kada stojite uspravno, one izgledaju veće i čvršće, a grudni mišići se zatežu i pružaju im bolju podršku.

Živeo led!

U posudu za led sipajte mleko i stavite ga u zamrzivač. Ledenim kockicama nežno masirajte kožu grudi. Izbegavajte bradavice i kožu areole.

Pažljivo birajte grudnjak

Budite pažljivi pri kupovini grudnjaka. Iako neki od njih u izlogu izgledaju savršeno, nema garancije da će vam dobro pristajati. Zapamtite da se s vremenom grudi menjaju, tako da vam grudnjaci kakve ste donedavno nosili možda više neće odgovarati.

 

 

  1. Pingback: best otc ed pills

  2. Pingback: gnc ed pills

There are no comments yet. Be the first to comment.

Leave a Comment