10 “jesenjih” saveta za negu

10 “jesenjih” saveta za negu

September 29, 2018 , In: Lepa, Zdrava , With: No Comments
0

Svako godišnje doba od negovane i samosvesne žene zahteva poseban trud. Naravno, to treba da je rutinski “posao” i pre svega zadovoljstvo. Nakon što pregledate ormar i odaberete ono što ćete nositi i ove sezone i isplanirate šta treba novo da kupite, posvetite se nezi kože i kose.

“Sezona džempera” je više od novih čizama i mantila. Bacite pogled na ove jednostavne savete.

 1. Pojačajte hidrataciju kože

Nakon sunčanja i toplog vremena, koža je uglavnom suva pa joj treba obezbediti dovoljno vlage. Izaberite kvalitetnu hidratantnu kremu i nahranite je.

 1. Pružite kosi malo ljubavi

Oživite suvu kosu posle leta. Obavezno je skratite koji centimetar i nahranite tako što ćete nekoliko puta staviti dobru masku. Možete je kupiti ili upotrebiti neku iz “kućne radinosti. Kosa će biti mekša i manje naelektrisana.

 1. Osvežite telo

Posle letovanja i boravka na suncu, i telu treba osveženje. Predlažemo da uradite dvodnevnu detoksikaciju, i da izbegavate pića sa kofeinom. Pijte limunadu i vodu, najzdravije su.

 1. Koristite kremu sa zaštitnim faktorom bar do oktobra

To što je leto prošle, ne znači da treba da prestanete da koristite kremu sa zaštitnim faktorom. Zaštite kožu od sunca tako što ćete svakodnevno koristiti kremu sa faktorom ispod šminke, ili BB kremu koja u sadrži zaštitu.

 1. Čuvajte kosu od isušivanja

Hladni dani vraćaju fen u ruke. Gotovo je sa prirodnim sušenjem kose, zaštitite je sprejom pre nego što uključite fen.

 1. Uvek imajte labelo u torbi

Hladan vazduh i ispucale usne uglavnom idu zajedno, ali ne mora da bude tako. Potrudite se da uvek u torbi imate labelo da ih zaštitite od isušivanja.

 1. Koristite pilinge

Suva koža i ona koja se guli posle sunčanja vape za hidratacijom i blagodetnim mlekom. Ali, da bi mleko, ili losion, imalo maksimalan učinak, prvo uradite dobar piling. Koristite spužvu ili frotirnu rukavicu tokom tuširanja, koža će biti glatka, osvežena i prokrvljena.

 1. Izgledajte zdravo

Pošto letnji ten bledi, koristite kvalitetne proizvode za negu da vam koža      izgleda zdravo.

 1. Negujte obrve

Prirodne obrve su opet in. Čupajte ih tek koliko morate (samo neophodno) i koristite olovku ili gel za obrve da ih malo više definišete.

Negovane ruke i nokti su “must have”

10. Ne zaboravite ruke

Ruke su ogledalo naše nege. Da biste sprečili sušenje kože ruku i stvaranje zanoktica, redovno ih mažite hidratantnom kremom i ponekad stavljajte pakovanje.

 1. Pingback: แอร์ ยี่ห้อไหนดี

 2. Pingback: David T Bolno NKSFB

 3. Pingback: slot88

 4. Pingback: สล็อตเบทฟิก

 5. Pingback: slotjili

 6. Pingback: superkaya88

 7. Pingback: norwood sawmill

There are no comments yet. Be the first to comment.

Leave a Comment